Muzika u Futogu

PROVERA MUZIČKIH SPOSOBNOSTI (prijemni ispit) ZA UČENIKE OSNOVNE MUZIČKE ŠKOLE

KULTURNO – INFORMATIVNI CENTAR, FUTOG

sreda, 10. jun 2009. od 11 do 14 h
subota, 13. jun 2009. od 10 do 13 h

U školskoj 2009/2010. godini, odnosno od 01. septembra 2009. godine, počinje sa radom Izdvojeno odeljenje Muzičke škole “Isidor Bajić” u Futogu za učenike osnovnog muzičkog obrazovanja. Prema planu Škole, u Izdvojenom odeljenju u Futogu moći će da se obrazuje 60 mališana sa područja Futoga, Veternika i Begeča.

Nastava će biti održavana u prostorijama Kulturno-informativnog centra Futog za sledeće instrumente: violina, harmonika, gitara i flauta.

Svi zainteresovani mogu da pristupe proveri muzičkih sposobnosti u zakazanim terminima. Za polaganje prijemnog ispita nije potrebno nikakvo muzičko predznanje, već samo talenat. Dovoljno će biti da kandidat otpeva neku omiljenu pesmicu pred komisijom.

Zainteresovani za instrumente violina, harmonika i gitara ne mogu biti stariji od 9 godina (odnosno od septembra 2009. učenici III razreda osnovne škole), dok zainteresovani da uče flautu ne mogu biti stariji od 11 godina (odnosno od septembra 2009. učenici V razreda osnovne škole).

Potrebna dokumentacija:
– popunjena prijava (koju roditelj dobija na licu mesta)
– Izvod iz matične knjige rođenih deteta (može i stariji od 6 meseci)

Svim kandidatima želimo puno sreće i lepe muzičke godine!!!

3 Comments:

  1. ova skola je superrrrrrrrrrrrr idem u prvi razred muzičke škole i jako mi se sviđa i jos su se preselili u Futog tačno blizu moje kuće.Preporučujem ovu muzičku školu najbolja je,dosta naučiš samo ZA JEDAN ČASSSS.Ja idem na klavir i nastavnica je bas dobra i niko nije strog kao nastavnici u školi.VAŽNO.AKO VOLITE NEKI INSTRUMENT ODMAH SE UPIŠITE JESTE ČULIII.JA SAM SMEŠKO SA AUDICIJEEEEEE.HVALAAAA VAM ŠTO STE OTVORILI OVU ŠKOLU PUNO VAM HHHHHHHHHHH,VVVVVVVVVVV,AAAAAAAA,LLLLLLLLLLL,AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

  2. Postovanje, da li skolu u Futogu moze da pohadja i dete od 8 god?

  3. Danijela Kličković, pomoćnik direktora

    Svakako, mada će u slučaju velikog interesovanja prednost imati deca koja pune 9 godina.
    Možete konkurisati za bilo koji od 4 instrumenta za koje imamo mogućnosti: gitara, harmonika, violina ili flauta. Molim Vas, pogledajte i stranicu „Prijemni ispiti“ na našem sajtu za dodatne informacije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *