Flauta pod suncobranom

Sinoć održani koncert u  ispunjenoj  Svečanoj Sali Škole, bio je završni za učenike iz klase flaute  prof.  Jasne Marković Vujanović i ujedno poslednji u nizu od tri koncerta njenih učenika u junu mesecu.

Prva dva koncerta održana su u vojvođanskim gradovima Novom Kneževcu (solista Milica Tomić) i  Somboru (solista Daliborka Malenić), a koncipirana su kao solistički koncerti sa gostima.

Na završnom koncertu klase nastupili su svi učenici iz klase (Veljko Karaman, Lena Lazarević, Igor Pavlov, Anastasija Dimitrić, Pamela Virc, Anja Anđušić, Olja Petrović, Svetlana Čučković, Valentina Jovanović, Vukana Macura, Milica Tomić i Daliborka Malenić), izvodeći kompozicije koje su pripremali u toku školske godine, ali i mali gosti koncerta sa gudačkog  i klavirskog  odseka (Anja Vujanović, Katarina Joifoska, Maša Dragaš, Dimitrije Utornik i Anja Grujić).

Ideja koncerta je bila da se u najvećoj mogućoj meri  istakne  svestranost dece i širina njihovog interesovanja za muziku.

Klavirki saradnici  koji su u mnogome doprineli kvalitetu koncerta bili su profesori Snežana Grujić i Aleksandar Gligić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.