Republičko takmičenje

Na 18. REPUBLIČKOM TAKMIČENJU IZ SOLFEĐA, koje je održano u Beogradu od 03-05. decembra ove godine, učenici naše Škole postigli su sjajne rezultate.

U kategoriji SOLFEĐO, MILAN PERIŠIĆ, učenik IV razreda, koga je pripremala profesor Sanja Pap Mićić, osvojio je 100 bodova i tako postao LAUREAT takmičenja.

Učenica II razreda, SONJA KOKOVIĆ, koju je takođe pripremala profesor Sanja Pap Mićić, osvojila je 95 bodova i I nagradu, a učenica IV razreda, MARIJANA LJILJAK, koju je pripremala profesor Danica Zubović, osvojila je 91 bod i II nagradu.

U kategoriji TEORIJA MUZIKE, učenice II razreda, SONJA KOKOVIĆ i MINA NOVOVIĆ, koje je pripremala profesor Evica Čarnopiski, osvojile su 100 bodova i SPECIJALNE NAGRADE.

Učenica  JANA EDELINSKI, II razred, osvojila je 99 bodova i I nagradu, a BILJANA ALEKSANDROVSKI, II razred, osvojila je 98.5 bodova i takođe I nagradu. Obe je pripremala profesor Evica Čarnopiski.

Učenica SRNA RISTIĆ, II razred, koju je pripremala profesor Evica Čarnopiski osvojila je 93.5 bodova i II nagradu, a NEDELJKA RADANOVIĆ, koju je pripremala profesor Danica Zubović, osvojila je 93.5 bodova i II nagradu.

Čestitamo svim nagrađenim učenicima i njihovim profesorima na pokazanom znanju i uloženom trudu!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *