Aktivnosti Učeničkog parlamenta

Volonterima Učeničkog parlamenta uručena zahvalnica

 

Članovi  Učeničkog parlamenta su volontirali na koncertu održanom 20. decembra 2014. godine u Sinagogi  pod nazivom “Svi smo muzičari velikog srca”, kojim je hor osnovne Muzičke škole “Bajićevi slavuji” proslavio petnaesti rođendan a koji je bio humanitarnog karaktera.   Sakupljeni su novogodišnji  paketići za decu u Veterniku.  Parlament je dobio zahvalnicu za dobru organizaciju i učešće u ovoj humanitarnoj akciji.

 

zahvalnicaucparlament

 

 

Bajićeva Crno-bela žurka

 

 

Inspirisani klavirskim dirkama, Učenički parlament  organizovao je Crno-belu žurku, 26.01.2015. u Klubu škole, uz saradnju i pomoć škole.
Dekoraciju kluba su osmislili sami učenici ,a materijalnu pomoć u tome pružila im je škola:materijal za dekoraciju, sokove i peciva.
Da bi sve proteklo u redu pružena im je pomoć od pedagoško- psihološke službe :Jelica Marinkov i Mirjana Đukić, pomoćnika direktora , Ljubiše Novaković i nastavnika, Miodraga Kijanovića.
Zainteresovanost za žurku kod svih učenika  bila je velika.Odlično raspoloženje vladalo je žurci, praćeno  kroz dobru  stranu i domaću muziku.

 

Predsednik parlamenta
Dunja Bogdanović
Koordinator učeničkog parlamenta
Mirjana Đukić

 

 

zurka

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *