Zasadi život, budi heroj!

Naša škola priključila se humanitarnoj akciji

„ZASADI ŽIVOT, BUDI HEROJ“

 15. februar je SVETSKI DAN DECE OBOLELE OD RAKA

 

Organizacija NURDOR (Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka) predstavlja nam OLOVKU sa Bukmarkerom i uputstvom koja nije obična olovka – već u sebi sadrži seme lavande, nane ili bosiljka. Olovka je spakovana u kartonski omotač – bookmarker na kome je uputstvo za sadnju semena.

Najvažnije je da se vaši učenici mogu uključiti u široku mrežu donatora i prijatelja dece i mladih obolelih od raka. Svojom donacijom od 100 dinara postaće ponosni vlasnici čudesne olovke i ponosni mladi filantropi. Četiri poruke koje želimo da pošaljemo su:

Piši što više, čitaj što više, kad god možeš posadi biljku i uvek pomozi drugome.

 

Ukoliko želite da se pridružite našoj akciji, možete nam dostaviti informaciju o broju olovaka koje vam možemo dostaviti poštom ili na neki drugi način, koji dogovorimo. Sredstva koja prikupite možete kao donaciju uplatiti na tekući račun NURDOR-a:

170-30010715001-79

sa svrhom uplate: donacija za „Zasadi život, budi heroj!“

Sva sredstva prikupljena povodom Svetskog dana dece obolele od raka biće namenjena dugoročno veoma važnom projektu – novoj Roditeljskoj kući u Beogradu, koja će obezbediti besplatan smeštaj i sveobuhvatnu psiho-socijalnu podršku deci i roditeljaima iz čitave Srbije, pa i regiona, tokom lečenja na beogradskim pedijatrijskim hemato-onkološkim odeljenjima. U tom smislu, NURDOR Roditeljske kuće su projekti od nacionalnog značaja, koji obezbeđuju stabilnu i kontinuiranu podršku svim porodicama kojima je ona potrebna.

Hvala svima na podršci!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *