Prijava za polaganje prijemnog ispita za SMŠ „Isidor Bajić“

Poštovani roditelji i budući učenici,

pozivamo vas da prijavu za polaganje prijemnog ispita za srednju Muzičku školu „Isidor Bajić“ obavite online, putem portala Moja srednja škola (mojasrednjaskola.gov.rs), od 12. do 15. aprila.

Ukoliko iz bilo kojih razloga ne budete u mogućnosti da prijavu obavite elektronski, prijavljivanje ćete moći obaviti i u prostorijama Škole 15. i 16. aprila.

Realizaciju prijemnih ispita, u skladu sa konkursom i odredbama Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja,održaćemo  od 7. do 9. maja.

Unapred se radujemo našoj novoj generaciji učenika! 🙂

12 Comments:

 1. Kada se dobijaju termini za diferencijalni ispit za ucenike koji nisu zavrsili Osnovnu muzicku skolu?

 2. Jasna Marković Vujanović, pom. direktora

  Termini za diferencijalne ispite će biti određeni od strane Ministarstva prosvete i Zajednice muzičkih i baletskih škola Srbije. Čim ih dobijemo, mi ćemo ih objaviti, takođe na sajtu, kao i zvaničnoj FB stranici Škole.

 3. Kada će biti prijave za upis u 1. razred osnovne muzičke škole?

 4. Jasna Marković Vujanović, pom. direktora

  Poštovana Nikolina, na našoj FB stranici, a i ovde na sajtu postoji informacija o prijavljivanju za prijemni ispit u muzičku školu.
  Da li ste uspeli da to vidite?

 5. Postovani,
  Kako je potrebno da se dete pripremi za proveru muzickih sposobnosti na odredjenom instrumentu? Da li je to jedna melodija ili vise.
  Hvala

 6. Koja je donja starosna granica za upis u prvi razred? Hvala.

 7. Postovani, mi smo se uspesno prijavili za polaganje prijemnog ispita za srednju skolu. Ocekujemo informacije vezano za diferencijalni ispit (ucenik koji nije zavrsio osnovnu muz.skolu).
  Hvala unapred.
  Pozdrav, Milica i Aleksandra

 8. Damir L. Merković

  Poštovani, u kom momentu deca koja konkurišu kod Vas za upis u srednju, a već su završila nižu muzičku školu, donose svoja svedočanstva ili đačke knjižice niže škole na uvid?
  Hvala unapred na odgovoru!
  S poštovanjem…

 9. Jasna Marković Vujanović, pom. direktora

  Poštovani Damire, na zvaničnoj FB stranici Škole objavljena je tabela sa svim aktivnostima oko prijemnog ispita u SMŠ. Uskoro ćemo je imati i ovde na sajtu. Molim Vas da tamo preuzmete potrebne podatke. Hvala unapred!

 10. Jasna Marković Vujanović, pom. direktora

  Poštovana, na zvaničnoj FB stranici Škole, upravo je objavljena tabela sa svim aktivnostima oko prijemnog ispita. Molim Vas da iz tabele preuzmete potrebne podatke. Tabele će uskoro biti objavljena i na sajtu škole. Hvala napred i srećno! 🙂

 11. Jasna Marković Vujanović, pom. direktora

  Poštovani, da bih mogla u potpunosti da odgovorim na Vaše pitanje, potrebno mi je više podataka – izbor instrumenta, vrsta školovanja i slično.
  Za mlađi uzrast načelno je predviđeno muzičko zabavište ili pripremni razred.
  Za instrumente prioritet imaju deca koja u jesen upisuju III razred osnovne škole, jer oni više nemaju priliku, po Planu i programu.
  Pozdrav!

 12. Jasna Marković Vujanović, pom. direktora

  Poštovana, za prijemni ispit je dovoljno da dete pripremi jednu, ali je svakako bolje da zna i dve pesmice. Nekada je na osnovu jedne pesmice, prve strofe, dovoljno da se proceni kako dete peva, a nekada želimo da dete ima prostora da se opusti. Moja preporuka, kao rukovodioca stručnog veća, koji godinama učestvuje u prijemnim spitima, dve dečje pesme.
  Pozdrav!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *