Kalendar aktivnosti u MŠ „Isidor Bajić“ za period od 2. do 10. juna 2021.

Poštovani roditelji, dragi (budući) učenici,

danas (u sredu, 2. juna 2021. godine) u 10.00 sati na oglasnoj tabli Muzičke škole „Isidor Bajić“ u Novom Sadu, kao i na oglasnoj tabli Izdvojenog odeljenja u Futogu, objavljeni su rezultati prijemnog ispita za osnovnu muzičku školu.

Zbog zakona o zaštiti podataka nismo u mogućnosti da ove rezultate objavimo na sajtu škole, pa vas molimo da se informišete odlaskom u Školu. 

Detaljnije informacije o potrebnoj dokumentaciji za upis u prvi razred redovnog školovanja možete pronaći na stranici Školovanje, ispit i upis – Osnovna muzička škola (deo Upis u I razred OMŠ – redovno školovanje).

Detaljnije informacije o potrebnoj dokumentaciji za upis u prvi razred putem polaganja ispita možete pronaći na stranici Školovanje, ispit i upis – Osnovna muzička škola (deo Upis u I razred OMŠ – školovanje putem polaganja ispita)

U nastavku možete pogledati raspored daljih aktivnosti u Muzičkoj školi „Isidor Bajić“ za period od 2. do 10. juna 2021. godine, a detaljnije informacije možete pročitati na stranicama Školovanje, ispit i upis – Osnovna muzička škola i Školovanje, ispiti i upis – Srednja muzička škola.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *